Virksomheder

Maler til virksomheder

Vi hos Maler-Teamet påtager os maleropgaver for virksomheder, boligselskaber, offentlige institutioner og for private. Vi er dog et malerfirma, som specialiserer sig i servicering af erhvervskunder i København og omegn.

Har din virksomhed også brug for en erhvervsmaler, så tag en snak med os. Vi hjælper forskellige erhverv med maler– og gulvarbejde. Her er et par eksempler på de typer at virksomheder, som vi gerne påtager os maleropgaver hos:

  • Kontorvirksomheder
  • Servicevirksomheder
  • Produktionsvirksomheder
  • Butikker
  • Restauranter
Maler til virksomheder - Maler-Teamet
Maling af kontorer malerarbejder - Maler-Teamet

Maling af kontorer

Vi påtager os gerne maling af større eller mindre kontorlokaler. Vi tilbyder udførelse af forskellige typer af renoveringer af kontorer og malerentrepriser. Vi hjælper f.eks. gerne med maling af loft, væg og træværk samt med gulvafslibning og gulvbehandling.

Skal dit kontor også have en opgradering, så kontakt os gerne. Vi giver altid et godt tilbud på maling og renovering af kontorer.

For os er det underordnet hvilken typer af virksomhed, som skal have lavet malerarbejde for. Udover udførelsen af maler– og gulvarbejde på kontorer, så påtager vi os også gerne atypiske maleropgaver for virksomheder i Københavnsområdet.

Maler til produktionsvirksomheder

I produktionsvirksomheder vil der typisk være stor slitage af gulv og vægge. Maler-Teamet tilbyder at friske din produktionsvirksomhed op med slidstærk maling af gulv og væg.

Også i produktionsvirksomheder er det vigtigt at medarbejderne har rene og pæne omgivelser at arbejde i.  Hvis vægge, lofter og gulv får nyt liv og bliver frisket op med maling, så vil medarbejderne også blive glade.

Lige meget hvilken type af produktionsvirksomhed, som du ønsker at få udført malerarbejder i, så tag fat i os. Vi giver gerne tilbud på standard maleropgaver, men også atypiske og mere krævende renoveringsopgaver.

Malerfirma til produktionsvirksomheder - Maler-Teamet
Maling af facade på beboelsesejendom - Maler-Teamet

Maling af butikker

Hos Maler-Teamet påtager vi os gerne maling af butikker og forretninger i København og omegn. Vi maler og renoverer bl.a. butiksfacader og udfører alt indendørs malerarbejde.

Er du butiksejer, så kan du få et uforpligtende tilbud af os på maling og renovering af din butik. Vi har et større hold af malere, som kan få malet din butik hurtigt. Således behøver du ikke at holde lukket i alt for lang tid. Dette er selvfølgelig også en ting, som du skal tage med i dine overvejelser. Specielt, hvis du overvejer selv at male og renovere din butik.

Det er vigtigt, at din butik fremstår indbydende og behagelig for kunder at besøge. En flot renovering og maling af butiksfacaden vil gøre butikken mere synlig i gadebilledet og vil tiltrække flere kunder. En indvendig maling vil friske butikken op til glæde for de ansatte og for kunderne. Lad Maler-Teamet hjælpe dig med maling af din butik.

Maling af restauranter

Er du ejer af en restaurant, café, et pizzeria eller et andet spisested, så hjælper Maler-Teamet dig gerne med malerarbejdet. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe erhvervslivet i København med diverse maler– og gulvopgaver. Vi hjælper også gerne dig.

Enhver restaurant eller café har fra tid til anden brug for at blive malet og frisket op. Hos Maler-Teamet har vi erfaring med at hjælpe lokale restauratører og caféejere i Københavnsområdet med renoveringer. Maler-Teamet hjælper også gerne dig med en hurtig og flot renovering af din restaurant eller café.

For ikke at tabe penge pga. nedlukning i for lang tid, så bør du overveje at få professionel hjælpe. Maler-Teamet står derfor til rådighed for en hurtig og flot renovering af din restauration. Derfor få et uforpligtende tilbud fra os på maling og renovering af din restaurant.

Maling af restauranter og andre spisesteder i København
Erhvervsmaler til erhvervsdrivende i København - Maler-Teamet

Kontakt os for mere info

Har du som erhvervsdrivende i København og omegn brug for en maler, så kontakt os. Vores stærke hold af malere påtager sig gerne nye opgaver for lokale virksomheder i Københavnsområdet.

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser og for at få et uforpligtende tilbud. Når vi påtager os en opgave for en erhvervskunde, så får du naturligvis også glæde af vores mangeårige erfaring. Vi sørger altid for at levere kvalitetsarbejde og vi giver råd og vejledning ifm. med renoveringsopgaver.

Ring 27 12 41 87 og få en snak med os, hvis du f.eks. ønsker et konkret tilbud på en maleropgave. Du kan også benytte vores bestil tilbud funktion her på hjemmesiden. Vi svarer altid hurtigt tilbage.

Sidst opdateret: 21. juni 2023