Malerarbejde

Maler-Teamets malerydelser

Hos Maler-Teamet udfører vi malerarbejde for erhverv, boligselskaber, offentlige institutioner og private. Vores malerfirma tilbyder bl.a. følgende malerydelser:

Hos Maler-Teamet udfører vi malerarbejde af høj kvalitet, hver gang. Vi gør alt for at leve op til vores slogan som er: Ingen kvaler, Maler-Teamet maler!

Malerarbejde - Maling af vinduer
Maleropgaver for boligselskaber og andre-erhvervskunder

Maler for erhverv og boligselskaber

Maler-Teamet er din maler til erhverv i København og omegn. Vi er ekspert i at hjælpe lokale boligselskaber og boligforeninger med alle typer af maleropgaver. Vi påtager os gerne endnu mere malerarbejder for følgende typer af erhvervskunder:

  • Boligselskaber og boligforeninger
  • Andels- og ejerforeninger
  • Virksomheder
  • Butikker
  • Restauranter
  • Byggefirmaer
  • Offentlige institutioner

Kontakt os gerne for mere info om et eventuelt samarbejde om erhvervsopgaver.

Renovering og istandsættelse

Vi renoverer, istandsætter og maler trapper, facader, butikslokaler, kontorer, lejligheder, huse, skoler og meget andet. Vi har et har et stærkt team af faglærte malere klar til at varetage maleropgaver for erhvervskunder, privatkunder og offentlige kunder.

Har du en renoverings- eller istandsættelsesopgave for en maler, så tal med os. Vores hold af malere har mange års erfaring med løsning af både store og små malerprojekter.

Bestil et tilbud på renovering og istandsættelse ved at kontakte os på 27 12 41 87 eller ved at sende os en forespørgsel.

Renovering og istandsættelse af facade
Malerarbejde i København

Malerarbejde i København

Du kan få udført malerarbejde af Maler-Teamet i hele Københavnsområdet. Vi har over 10 års erfaring indenfor malerfaget og vi har udfører og udfører specielt mange maleropgaver her:

Har du en maleropgave et andet sted i Storkøbenhavn, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Tilbud på malerarbejde

Få et tilbud på maling, renovering eller istandsættelse for din virksomhed, din boligforening, din offentlige institution eller som privat. Vi påtager os gerne større malerprojekter, men hjælper naturligvis også gerne med almindeligt malerarbejde.

Lige meget hvilken type af malerarbejde du sørger et tilbud på, så udfyld venligst vores bestil tilbud formular. Har du spørgsmål eller søger du en ny malerpartner til f.eks. et boligselskab eller en malerentreprise, så kan du også bare ring på 27 12 41 87.

Vent ikke, men få et tilbud på veludført malerarbejde fra Maler-Teamet.

Sidst opdateret: 6. august 2023

Tilbud på maling af en trappe