Byggefirmaer

Maler til byggefirmaer

Maler-Teamet er specialiseret som maler til byggefirmaer. Vi påtager os gerne en malerentreprise f.eks. ifm. byggeprojekter. Vi byder selv på forskellige typer af malerentrepriser, men vi deltager også gerne som underleverandør til en hovedentreprenør.

Vi er specielt interesseret i at indgå nye partnerskaber, som vedrører maling af nybyggede boliger. Vi har i forvejen mange års erfaring med maling og totalrenovering af flyttelejligheder for boligselskaber. Derfor er det nærliggende også at søge flere opgaver med maling af nye boliger.

Kvalitetsarbejde er i højsædet, når vi påtager os en maleropgave. Derfor ved vi, hvordan vi får alt til at blive som det skal være, når vi maler nye lejligheder. Alle forventer et tip-top resultat, når der er tale maling af nybyggeri og det kan Maler-Teamet levere.

Maler til byggefirmaer og byggeprojekter - Maler-Teamet
Samarbejde med byggebranchen - Maler-teamet

Samarbejde med byggebranchen

Som erfaren maler med over i 10 års erfaring i malerbranchen, så ønsker vi at styrke vores position indenfor byggebranchen. Af samme årsager søger vi samarbejde med følgende typer af byggefirmaer:

  • Bygherrer
  • Entreprenører
  • Bygge- og anlægsvirksomheder
  • Tømrerfirmaer
  • Snedkerfirmaer
  • Murerfirmaer

Vi er primært interesseret i at varetage malerentrepriser for disse typer af virksomheder. Vi påtager os derfor gerne en rolle som underleverandør af malerydelser ifm. entrepriser. Varetager dit firma hovedentrepriser, så byder vi gerne ind på malerdelen.

Maler til nybyggeri

Der bygges i øjeblikket rigtig mange nye flotte boliger i København og omegn. Hos Maler-Teamet ønsker vi derfor gerne at deltage i disse spændende byggeprojekter, hvad angår malerarbejdet.

Vi er klar over at mange bygherrer, entreprenører og bygge- og anlægsfirmaer allerede har styr på malerarbejdet. Alligevel opstår der tit og ofte problemer med kvaliteten eller kapacitet hos de malere, som står for opgaven. Hos Maler-Teamet er vi altid klar til at give en hjælpende hånd ifm. et nybyggeri.

Hos os er kvalitet i højsædet. Derfor hvis du som byggefirma er interesseret i en ny samarbejdspartner indenfor malerfaget, så kontakt os gerne.

Maler til nybyggeri og dit byggeprojekt - Maler-Teamet
Maling af træværk indendørs - Maler-Teamet

Diverse byggeprojekter

Vi påtages os gerne en rolle som underleverandør af malerservices ifm. diverse byggeprojekter. Vi tilbyder således, at varetage malerentrepriser ifm.:

  • Renoveringsprojekter
  • Tilbygninger
  • Ombygninger
  • Andre byggeprojekter

Som et professionelt malerfirma kan du altid regne med os. Vi hjælper gerne med maler– og gulvarbejdet ved byggeprojekter. Har du som virksomhed eller privat et byggeprojekt, hvor du har brug for en maler, så tal gerne med os.

Samarbejde med håndværkere

Maler-Teamet samarbejder i forvejen med andre håndværkere, typisk murere, tømrer og snedkere i København og omegn. Vi ønsker dog gerne at indgå i et samarbejde om entrepriser med flere tømrer-, snedker- og murerfirmaer.

I forbindelse med offentlige eller private entrepriser, så kan vores team af malere påtager mange forskellige opgaver. Vi udfører al slags malerarbejder og foretager ofte gulvafslibning og gulvbehandling.

Er du lige som os en professionel håndværk og har du mod på en fælles løsning af byggeprojekter? Så kontakt os gerne. Vi er åbne over for nye spændende opgaver, hvor vi får udnyttet vores medarbejderes høje faglighed, som malere. Lad os bygge og renovere sammen.

Samarbejde med håndværkere - Maler-Teamet
Kontakt Maler-Teamet om-byggeprojekter

Kontakt os om byggeprojekter

Har du brug for en maler til et byggeprojekt, så er du kommet til det rette sted. Vi påtager os gerne nye maleropgaver og indgår gerne samarbejde med andre inden for byggebranchen.

Maler-Teamet er klar til at varetage en malerentreprise ifm. et byggeprojekt. Vi hører derfor gerne fra bygherrer, entreprenører, håndværkere og andre indenfor byggebranchen, som har brug for en maler.

Kontakt os27 12 41 87 eller bestil et tilbud online med det samme herfra hjemmesiden.

Sidst opdateret: 6. august 2023