Maling af hus

Indvendig og udvendig maling af hus

Maler-Teamet tilbyder maling af hus. Vi renovere og maler huse indvendigt og udvendigt. I løbet af vores mange år i malerbranchen har vi hjulpet mange familier med maling og renovering og af deres huse.

Vi maler også gerne dit hus. Vi er et malermesterfirma, som fokuserer på at udføre kvalitetsarbejde for alle vores kunder. Hos os får du malerservice i topkvalitet, lige meget om du er privatkunder eller erhvervskunder.

Kontakt os gerne for tilbud på maling af parcelhuse, rækkehuse eller andre typer af huse i Københavnsområdet.

Maling af hus - Lokal maler
Udvendig maling af hus - Maler-Teamet

Malerydelser til husejere

Som husejer har du ofte brug for at få malet mange forskellige ting indendørs og udendørs. Her er en oversigt med malerydelser, som Maler-Teamet kan hjælpe en husejer med:

Kontakt os og få et tilbud på malerarbejdet til dit hus.

Rådgivning om husrenovering

Vores erfaring inden for malerfaget gør, at du altid kan søge råd og vejledning hos os. Benyt dig af dette inden vi starter på en maleropgave hos dig. Når huset skal males eller renoveres, så er det altid en god idé at tage malermesterens råd med i overvejelserne.

Få en vellykket husrenovering med hjælp fra Maler-Teamet. Vores team af malermestre, malersvende og malerlærlinge udfører altid et professionelt stykke malerarbejde.

Vælg et professionelt malerfirma til maling af dit hus. Vælger du Maler-Teamet, så får du professionel rådgivning med i prisen.

Maler pudser væg - Maleropgave i hus
Maling af vinduer indvendigt og udvendigt

Malerservice i København og omegn

Maler-Teamet har adresse i Valby, men vi maler huse, lejligheder og erhvervslokaler i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det er således underordnet om dit hus er beliggende i f.eks. København, Frederiksberg, Valby, Hellerup, Gentofte, Rødovre eller Hvidovre.

Har du et fritstående hus, rækkehus, parcelhus eller en villa i eller i nærheden af København, så hjælpe vi gerne med malerarbejdet. Maler-Teamet giver altid et godt tilbud på indendørs og udendørs malerarbejde af huse.

Tilbud på maling af hus

Få et tilbud på maling af et hus fra Maler-Teamet. Vi samler på glade malerkunder og vil også meget gerne udføre et flot og professionelt malerarbejde for dig.

Med Maler-Teamet får du renoveret og malet dit hus præcis, som du ønsker det. Vi udfører maleropgaver hurtig, effektiv og i høj kvalitet. Søger du et professionelt malerfirma, så tal med os.

Skriv eller ring for tilbud på maling af dit hus. Du kan benytte bestil tilbud formularen eller ring direkte på 27 12 41 87.

Sidst opdateret: 5. august 2023

Nymalet hus - Renoveret stue - Malerarbejde