Totalrenovering

Totalrenovering af flyttelejligheder

Maler-Teamet er eksperter i totalrenovering af flyttelejligheder.

Vi samarbejder med en lang række af de største kommunale udlejere i København og omegn. Derfor har vi stor erfaring med håndtering af totalrenoveringer, når en lejelejlighed fraflyttes.

Hvis du som udlejer eller lejer kontakter os, så kan du være sikker på at maler- og gulvarbejdet bliver udført korrekt. Faktisk giver vi også alle vores kunder med lejelejligheder en garanti ved fraflytning.

Totalrenovering af flyttelejlighed - Maler-Teamet
Garanti ved fraflytning af lejelejligheder - Totalrenoveret lejlighed - Maler-Teamet

Flyt ud uden problemer

Som fraflytter af en lejelejlighed, så er der visse regler og krav, som du skal overholde.

Ifølge lejeloven så skal en lejlighed efterlades i samme stand, som da du overtog den, med udtagelse af almindeligt slid og ælde. Det betyder typisk som minimum at vægge og lofter i lejligheden skal males og at gulvet skal behandles.

Ligeledes skal lejligheden selvfølgelig afleveres pæn og ryddelig. Reglerne og kravene ved aflevering af flyttelejligheder kan variere fra boligselskab til boligselskab, dog skal lejelovens bestemmelser altid overholdes.

Hos Maler-Teamet kender vi til lejelovens krav og vi sætter os ind i boligforeningens bestemmelse og forpligtelser i henhold til din lejekontrakt. Derfor kan du trygt lade Maler-Teamet hjælpe dig, så du kan fraflytte lejligheden uden problemer.

Normalistandsættelse

Som minimum vil en boligforening kræve at man ved fraflytning foretager en normalistandsættelse dvs. hvidtning, maling og tapetsering af vægge og lofter samt rengøring.

Gulvbehandling vil meget ofte også være en del af en normalistandsættelse. Som nævnt ovenfor så kan en boligforening stille yderligere krav ved fraflytning af lejligheder end dem, som er nævnt i lejeloven.

Det er derfor vigtigt præcist at vide, hvilke krav der gælder for netop din lejlighed ifm. fraflytning.

Renovering af flyttelejlighed i København -Garanti ved fraflytning - Maler-Teamet
Maling af flyttelejlighed - Istandsættelse af lejlighed - Maler-Teamet

Nyistandsættelse

Ifølge lejeloven, så kan en udlejer i lejekontrakten også have indført et krav om nyistandsættelse ved fraflytning. Dette vil typisk være tilfældet ved udlejning af nye og nyere boliger.

En nyistandsættelse af en flyttelejlighed betyder at hele lejligheden skal males og istandsættes, som om lejligheden var ny. Det betyder i praksis at vægge, lofter, vinduer, radiatorer, rør m.m. skal males. Ligeledes skal trægulve eventuelt afslibes og som minimum behandles eller lakeres.

For et malerfirma, som vores, er det derfor vigtigt på forhånd at vide om udlejeren kræver en nyistandsættelse eller en normalistandsættelse af flyttelejligheden. Lige meget hvilke krav der er til istandsættelsen, så varetager Maler-Teamet gerne en totalrenovering af din flyttelejlighed.

Husk også at vi giver en garanti ved fraflytning, så du aldrig får problemer med udlejer, hvis vores arbejder ikke er gjort malerarbejdet godt nok.

Få tilbud på totalistandsættelse

Lige meget om du arbejder for en boligforening eller er privat og har brug for en maler, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi giver altid gerne et godt tilbud på totalrenovering af flyttelejligheder. Kontakt os på 27 12 41 87 eller benyt formularen bestil tilbud, så får du mere info om priser og vores garanti ved fraflytning.

Sidst opdateret: 13. juli 2023

Totalrenoveret flyttelejlighed - Hvidtning af lejlighed - Maler-Teamet