Maler Rødovre

Maler i Rødovre

Vores malerfirma udfører maleropgaver for erhverv og private i Rødovre. Søger du en maler i Rødovre, så kontakt os for tilbud og priser. Vi har i mange år haft adresse i Rødovre og bl.a. derfor mange lokale kunder her.

Maler-Teamet sætter kvalitet i højsædet og vores dygtige malere udfører alle typer af maler– og gulvarbejde. Skal du have malet en lejlighed, et hus, en butik eller et erhvervslokale i Rødovre, så er vi klar til at byde på opgaven.

Kontakt os på 27 12 41 87 eller benyt vores bestil tilbud formular.

Maler Teamet i Rødovre ude og løse en maleropgave
Malerarbejde udføres - Maler-Teamet lokalt malerfirma

Boligrenovering i Rødovre

Et af vores specialer er at hjælpe udlejere og lejere ifm. fraflytning af lejligheder. Vi tilbyder boligrenovering og maling af lejligheder i Rødovre, mange gang i samarbejde med et boligselskab.

Vi søger gerne et samarbejder med boligselskaber, boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger i Rødovre, som har brug for en maler. Vi hjælper naturligvis også private med maling og renovering af deres bolig lokalt i Rødovre.

Maler-Teamet er klar til nye spændende maleropgaver i Rødovre.

Malerkunder i Rødovre

Vi servicerer alle typer af lokale kunder i Rødovre, som skal have udført malerarbejde. Vores malerkunder i Rødovre omfatter bl.a.:

Med over 10-års erfaring inden for malerbranchen, så påtager vi os gerne større og udfordrende renoverings- og maleropgaver i Rødovre og omegn.

Renovering af facade i Rødovre - Maler-Teamet lokalt-malerfirma
Trapperenovering af Maler-Teamet i Rødovre

Maler-Teamets malerydelser

I vores lokalområde, som omfatter Rødovre, tilbyder vi vores erhvervs- og privatkunder forskellige malerydelser. Her er en oversigt med de opgaver, som vi også gerne hjælper dig med:

I det hele taget så specialiserer vi os i totalrenovering af lejligheder og rum for erhverv og private.

Tilbud på maleropgave i Rødovre

Skal du have et maletilbud på en opgave i Rødovre, så byder vi gerne ind med et godt tilbud. Det er underordnet om du kontakter os som erhvervs- eller privatkunde.

Vi hjælper i forvejen mange lokale erhvervsdrivende og private i Rødovre med forskelligartede maleropgaver. Derfor hjælper vi også gerne dig.

Kontakt os for en snak om dit malerprojekt på 27 12 41 87 eller benyt kontaktformularen. Du kan også benytte vores smarte bestil tilbud formular og hurtigt få et tilbud på din maleropgave i Rødovre.

Sidst opdateret: 21. juni 2023

Malet trappeopgang - Professionelt-malerarbejde