Maling af trappe

Renovering af trapper og trappeopgange

Hos Maler-Teamet påtager vi os meget gerne maling af trapper og trappeopgange for boligselskaber, boligforeninger, virksomheder og private. Trænger din trappe til renovering og maling, så tal med os.

Vi har udført mange totalistandsættelser af trappeopgange i Københavnsområdet. Vi hjælper også gerne dig med at få en ny flot trappeopgang.

En trappe slides hurtigt og den kræver fra tid til anden at blive renoveret eller blive frisket op med en gang maling. En nyrenoveret og nymalet trappe giver enhver ejendom eller anden type bygning et løft. Det er altid en fornøjelse af gå indenfor og se en flot og nyrenoveret trappe.

Malet trappeopgang - Renovering af trappe
Maling af trappeopgang og slibning af vinduesparti

Forskellige trapper og trappeopgange

Vi maler og renoverer alle typer af trapper og trappeopgange. Trapper og trappeopgave i er forskellige og kræver derfor forskellige typer af maling og renovering. Maler-Teamet har erfaring med maling af følgende typer af trapper:

  • Hovedtrappe i beboelsesejendomme
  • Trapper og trappeopgange i ejendomme
  • Trappeopgange hos virksomheder
  • Trappeopgange hos offentlige institutioner
  • Trapper i private huse
  • Loftstrapper og kældertrapper
  • Bagtrapper og brandtrapper

Maler til din boligforening

Hos Maler-Teamet er vi eksperter i at hjælpe boligselskaber og boligforeninger med maleropgaver, det gælder også maling af trappeopgange. Har den ejendom du bor i brug for at få renoveret trappeopgangen, så hjælper vi gerne.

Vi har mange faste kunder blandt de store udlejningsselskaber, men vi påtager os gerne flere opgaver med renovering af trappeopgange for boligselskaber i København og omegn. Ligeledes er vi hos Maler-Teamet interesseret i at servicere andelsforeninger og ejerforeninger med vores serviceydelser inden for malerfaget.

Kontakt os gerne for tilbud på maling af en trappeopgang eller andet malerarbejde, hvis du repræsenterer en boligforening.

Flot nyrenoveret trappe - Maler-Teamet
Maling og renovering af trappeopgang

Maling af trapper hos private

Ejer er du en villa, et rækkehus eller parcelhus, så har du også brug for maling af en trappe fra tid til anden. Er det blevet tid til at trappen skal renoveres, så er du naturligvis velkommen til at bede om et uforpligtende tilbud fra os.

Alt efter om du som privatkunde bor i nyt eller ældre hus, så kan der være forskel på hvordan din trappe skal renoveres. Som et professionelt malerfirma, så sørger vi for den rigtige behandling og renovering af din trappe lige meget om den er lavet i træ, stål eller et andet materiale.

Få frisket din trappe op med veludført malerservice fra Maler-Teamet.

Tilbud på maling af trappeopgange

Vi er klar til at hjælpe med maling af trappeopgange i København, Frederiksberg, Valby, Rødovre, Hvidovre og andre steder i Københavnsområdet.

Kontakt os gerne på 27 12 41 87 og hør mere om renovering og maling af trappeopgange og trapper. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kan du også benytte vores kontaktformular eller bestil tilbud formularen.

Det ville glæde os at aflevere en flot nyrenoveret trappeopgang eller trappe til dig.

Sidst opdateret: 21. juni 2023

Malerfirma har nymalet og renoveret indgangsparti i ejendom