Maler Hvidovre

Maler i Hvidovre

Maler-Teamet er et professionelt malerfirma, som tilbyder malerservice i Hvidovre og omegn. Har du en maleropgave i Hvidovre, så byder vi gerne ind på den.

Vores motto er: Ingen kvaler, Maler-Teamet maler! Der er faktisk noget om snakken, for vi går højt op i at levere malerarbejde i høj kvalitet. Det er der heldigvis også mange kunder, som sætter pris på.

Et af vores specialer er at male flyttelejligheder for lokale boligselskaber, men vi påtager os også gerne andre erhvervsopgaver og opgaver hos private i Hvidovre.

Maler i Hvidovre - Malet-Teamet et lokalt-malerfirma
Maleropgaver i Hvidovre udført af Maler-Teamet

Totalrenovering i Hvidovre

I forbindelse med fraflytninger af lejelejligheder i Hvidovre foretager vi ofte totalrenoveringer. En totalrenovering af en flyttelejlighed omfatter maling af loft og væg, gulvbehandling eller gulvafslibning og totalrengøring af lejligheden.

I forbindelse med andre typer af renoveringer f.eks. af huse, lejligheder, kontorlokaler m.m. tilbyder også samme service. Vores hold af malere varetager således ikke kun almindeligt malerarbejde med tilbyder også gulvservice m.m.

Vi kan tilbyde dig en pris for totalrenovering af de rum, som du ønsker at renovere i din lejlighed eller dit hus i Hvidovre.

Forskellige typer af maleropgaver

Hos Maler-Teamet kan vi godt lide en god udfordring. Det har gjort, at vi gennem årene har fået en masse forskellige og udfordrende maleropgaver.

Vi kan dog ikke løbe fra at de typer af maleropgaver, som vi har flest af f.eks. omfatter:

Kontakt os gerne, og få et tilbud på dit malerprojekt i Hvidovre.

Renovering af facade i Hvidovre
Trappeopgang renoveret af Maler-Teamet

Erhvervsmaler til Hvidovre

Selvom vi er meget glade for maleropgaver hos private, så søger vi gerne større maleropgaver i Hvidovre indenfor erhverv. Vi har vokset os så store, at vi sagtens kan påtage os malerentrepriser og andre større maleropgaver for boligforeninger og erhvervsvirksomheder.

Vi er din erhvervsmaler i Hvidovre. Har du som erhvervsvirksomhed eller boligselskab i området brug for et hold af dygtige malere, så tal med os.

Vi hjælper gerne lokale boligselskaber, butikker, firmaer, skoler, institutioner og andre erhverv i Hvidovre med maleropgaver.

Pris på at få malet i Hvidovre

Lige meget om du har brug for en maler til erhverv, det offentlige eller som privat, så kan du få et tilbud fra os.

Hvidovre er en del af vores lokale nærområde, så vi påtager os altid gerne nye maleropgaver her. Har du en forespørgsel om en opgave, så kan du altid ringe til os på 27 12 41 87.

Har du en konkret maleropgave, som du ønske tilbud på, så kan du udfylde vores bestil tilbud formular. Her har du også mulighed for at uploade billeder, så vi hurtigt kan give dig et konkret tilbud. Vi ser frem til at du kontakter os med en maleropgave i Hvidovre.

Sidst opdateret: 21. juni 2023

Malerarbejde på opgang i Hvidovre