Maler til erhverv

Maler til erhverv og boligselskaber

Maler-Teamet udfører primært maleropgaver for boligselskaber og andet erhverv i København. Vi påtager os gerne endnu mere malerarbejde som erhvervsmaler i København og omegn.

Søger du en maler til erhverv, så kontakt os gerne for mere info om et samarbejde eller tilbud på et enkeltstående projekt. Vi samarbejder allerede med flere boligselskaber og søger gerne nye samarbejdspartnere også blandt byggefirmaer, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder i hovedstadsområdet.

Erhvervsmaler - Renovering af ejendom - Malerentreprise
Kontakt Maler-Teamet om byggeprojekter

Din erhvervsmaler

Som erhvervsmaler for København, Frederiksberg, Valby, Vestegnen og Nordsjælland er vi klar til at hjælpe det lokale erhvervslivet med maleropgaver. Kort sagt, så er vi din erhvervsmaler for København og omegn.

Vi har udført mange almindelige, men også mange krævende og udfordrende maleropgaver indenfor erhvervsområdet. Vi har stor erfaring med løsning af større malerprojekter for erhvervskunder.

Så søger du en maler til erhverv, så tag kontakt til os. Det vil du ikke fortryde.

Maleropgaver indenfor erhverv

Indenfor erhverv findes der mange forskellige typer af maleropgaver også en række helt specielle. Vi er ikke bange for nye udfordringer, hvor vores ekspertise som erhvervsmaler kan vise sit værd for dig.

De typiske maleropgaver indenfor erhverv, som vi løser er:

Maling af vinduer for boligselskab - Maler til erhverv
Maler til boligforeninger og boligselskaber - Maler-Teamet

Malerentrepriser

Hvad angår malerentrepriser, så byder vi gerne på større opgaver. I Storkøbenhavn søger vi samarbejde om løsninger af maleropgaver hos:

Vi stiller gerne vores team af dygtige malere til rådighed f.eks. ifm. større byggeprojekter eller renoveringsprojekter.

Malertilbud på erhvervsopgaver

Ring til os på 27 12 41 87 og hør nærmere om et eventuelt samarbejde om erhvervsopgaver. Har du en konkret erhvervsopgave til en maler, så giver vi naturligvis også gerne et tilbud på dette.

Du er også meget velkommen til at benytte vores bestil tilbud formular, så får du hurtigt et malertilbud fra os. Søger du en stabil og god maler til erhverv, er du havnet det rette sted.

Vi har både erfaringen og det rigtige hold faglærte malere klar til din opgave.

Sidst opdateret: 21. juni 2023

Maler til erhverv - Maler-Teamet i København