Spartling

Spartling af væg og loft

Maler-Teamet er din ekspert i spartling af vægge og lofter. Som et professionelt malerfirma, så sørger vi altid for at vores forarbejde er i orden. Det gælder ikke mindst ved udjævning af overflader, så resultatet efter en opsætning af f.eks. glasfilt bliver optimalt.

Ønsker du flotte jævne overflader overalt, så tal med os. Vores faglærte malere sørger for at vægge og lofter bliver fuldspartlede og finpudsede, så de er helt jævne. Herefter påføres grunder og der opsættes eventuelt filt, glasvæv eller tapet på vægge. Specielt ved opsætning af glasvæv er der meget vigtigt, at overfladerne er helt jævne.

Vi udfører fuldspartling og andre maleropgaver for både private, erhverv og det offentlige. Så kontakt os og hør nærmere om spartling af hus, lejlighed, kontor, butikslokaler eller andre typer af lokationer.

Spartling væg udføres af maler
Spartlet, pudset og malet væg og loft - Professionelt malerarbejde

Vægspartling

Når vi får tildelt en maleropgave, som omfatter vægspartling, så gennemgår vi systematisk følgende trin:

 • Nedrivning af gammelt tapet eller anden løst siddende vægbeklædning
 • Lapning af huler og revner i væggen med polyfilla
 • Grovspartling af hele væggen
 • Pudsning af væggen
 • Grundig rensning af væggen
 • Påføring af nyt tynd lag spartelmasse
 • Grundig rensning af væggen
 • Finpudsning af væggen
 • Påføring af forankringsgrunder

Alt efter hvilken type af vægge der skal spartles, så kan der bruges forskellige teknikker.

Ligeledes kan det ikke altid være nødvendigt, at nedrive en eksisterende vægbeklædning. F.eks. hvis der i forvejen er opsat glasvæv, så vil det være en meget tidkrævende opgave at nedrive dette. I stedet kan der efter en grundig rensning og grunding af overfladen påføres spartelmasse.

Større spartlingsopgaver

Hos Maler-Teamet er vi specialiseret i at hjælpe erhvervsvirksomheder og boligselskaber med større malerprojekter. Har du derfor en større maleropgave, som omfatter spartling af mange m2 væg og loft, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi stiller altid op med et hold malere, som arbejder intensivt på, at levere ethvert renoveringsprojekt til tiden og i den højeste kvalitet. Spartling er i høj grad pressionsarbejde, derfor bør du også vælge et professionelt malerfirma til opgaven.

Vores mål er altid at levere et resultat, der opfylder vores kunders forventninger og skaber et smukt og holdbart resultat.

Maler pudser og sliber væg jævn
Resultat af spartling og maling af væg

Efter spartlingen

Når vi er helt færdige med spartlingen af væg og loft, så kan vi fortage andre typer af maleropgaver. F.eks. tilbyder vi:

 • Opsætning af filt
 • Opsætning af glasvæv
 • Tapetsering
 • Maling af væg
 • Maling af loft

Har du andre specielle ønsker til hvordan dine vægge eller lofter skal efterbehandles efter spartlingen, så tal med os. Vi påtager os gerne atypiske maleropgaver og giver gerne et tilbud på det.

Vores team af malere, kan godt lide en god udfordring. Derfor sætter vi også altid barrieren meget højt, når vi udfører en maleropgave,

Få et tilbud på spartling

Vi hjælper erhverv, boligforeninger og private med en lang række maleropgaver. Ofte påtager vi også totalrenovering af trappeopgange, lejligheder, huse, butikker, kontorlokaler m.m.

I den forbindelse udfører vi ofte professionel spartling af vægge og lofter, som et fundament for vores andre udførte maleropgaver. Vi giver derfor gerne tilbud på renoveringsopgaver, som omfatter fuldspartling.

Benyt vores bestil tilbud funktion, kontaktformular eller ring til os inden for vores åbningstider. Så kan vi aftale nærmere om en eventuel inspektion af opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidst opdateret: 6. august 2023

Opsætning af filt og maling af væg efter spartling