Malerentreprise

Malerentrepriser i København

Maler-Teamet påtager sig gerne en malerentreprise i København og omegn. Vores hold af dygtige faglærte malere udfører alt slags maler– og gulvarbejde ifm. en entreprise. Vi har bl.a. maleropgaver i hele hovedstadsområdet for:

Som et professionelt malerfirma står vi gerne for maling og gulvafslibning ifm. en hovedentreprise på større byggeprojekter eller ombygninger.

Malerentreprise i København og omegn - Maler-Teamet
Maler for boligselskaber - Fagentreprise - Maler-Teamet

Fagentreprise for boligselskaber

Hos Maler-Teamet samarbejder vi med en lang række københavnske boligselskaber, som udlejer lejeboliger. Vi udfører bl.a. fagentrepriser, hvor vi maler og renoverer lejeboliger for udlejningsselskaber.

Vores speciale er udførelse af totalrenovering af flyttelejligheder med fraflytningsgaranti for boligselskaber. Vi påtager os dog også gerne andre typer af maleropgaver og malerentrepriser.

Vi indgår naturligvis gerne flere samarbejdsaftaler med alle typer af boligselskaber, hvad enten der er tale om en større eller mindre fagentreprise. Er du beslutningstager i et leje-, andels- eller ejerboligselskab, så kontakt os gerne. Vi fortæller gerne nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for maler- og gulvbehandlinger.

Maling af offentlige institutioner

Maling af en skole, uddannelsesinstitution eller en anden offentlig bygning er en ønskeopgave for de fleste malere, også for os. Vores team af malere påtager sig gerne en malerentreprise, hvor en offentlig institutions bygning skal males. Af samme årsager byder vi også gerne ind på maleropgaver for offentlige institutioner.

Ifølge de gældende regler, så giver vi gerne et underhåndsbud for maleropgaver i spændet fra 300.000- 3 mio. DKK. Er du som leder i en offentlig institution interesseret i et underbud fra en maler, så tal gerne med os.

Vi er altid til at tale med ifm. fagentrepriser indenfor malerfaget for offentlige institutioner. Det gælder således også for opgaver på under 300.000 DKK. Vi er for den sags skyld også interesseret i større offentlige licitationer på over 3 mio. DKK.

Maler til offentlige bygninger - Malerentreprise
Maler til boligselskaber - Maler-Teamet

Maler til virksomheder

Søger du en maler til din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Vi udfører forskellige maleropgaver for alle typer af virksomheder. F.eks. maler vi trapper, facader, træværk, væg og loft m.m.

I vores mere end 10 år i malerbranchen har vi bl.a. serviceret følgende typer af virksomheder:

  • Erhvervsvirksomheder
  • Produktionsvirksomheder
  • Butikker
  • Restauranter

Vi påtager os også gerne en malerentreprise, maleropgaver eller gulvarbejde for din virksomhed. Bestil et tilbud eller kontakt os for nærmere info.

Underleverandør til hovedentreprise

Maler-Teamet indgår gerne som underleverandør til hovedentrepriser. I den forbindelse søger vi samarbejdspartnere indenfor følgende typer af byggefirmaer, som gør sig som hovedentreprenør ifm. byggeprojekter:

  • Bygherrer
  • Entreprenører
  • Byggefirmaer
  • Tømrerfirmaer
  • Snedkerfirmaer
  • Murerfirmaer

Er betingelser og prisen fornuftig, så påtager vi os gerne rollen som underleverandør af maler- og gulvydelser til en hovedentreprise.

En malerentreprise er en vigtig del af ethvert nybyggeri, renoveringsprojekt, tilbygningsprojekt, ombygningsprojekt eller anden type af byggeprojekt. Derfor tilbyder vi, som et professionelt malerfirma, gerne vores ydelser ifm. en entreprise.

Malerentreprise - Maler som underleverandør til hovedentreprise
Kontakt os om malerentrepriser - Maler-Teamet

Hør mere om malerentrepriser

Er du beslutningstager hvad angår malerentrepriser i København og omegn, så hører vi gerne fra dig. Vi er et professionelt og fleksibelt malerfirma, som gerne påtager sig en malerentreprise.

Vi giver gerne tilbud til boligselskaber, offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og byggevirksomheder.

Ring til os på 27 12 41 87 og hør nærmere om hvad vi tilbyder indenfor malerentreprise. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte kontaktformularen et bestil tilbud funktionen her på hjemmesiden.

Sidst opdateret: 13. juli 2023