Offentlige institutioner

Maler til offentlige institutioner

Hos Maler-Teamet udfører vi gerne malerentrepriser for offentlige institutioner. F.eks. udfører vi facaderenovering, maling af trapper, vægge, lofter samt træværk ude og inde.

Vi søger bl.a. maleropgaver for følgende typer af offentlige institutioner og myndigheder:

  • Skoler
  • Børnehaver
  • Fritidshjem
  • Plejehjem
  • Hospitaler
  • Offentlige kontorer

Vi deltager gerne i udbud og offentlige licitationer ifm. malerentrepriser for det offentlige.

Maler til offentlige institutioner - Maler-Teamet
Maling af skoler og børnehaver - Maler-Teamet

Maling af skoler og børnehaver

Skoler og børnehaver skal tit males og renoveres pga. brug og slid. Hos Maler-Teamet varetager vi gerne malingen af klasseværelser, gange og trappeopgange for skoler.

Ligeledes påtager vores malerfirma sig gerne specialopgaver, hvor vi f.eks. maler vinduer eller facader for skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner i København og omegn.

Børnehaver, hvor mindre børn leger og hygger sig i dagtimerne, er måske endnu mere udsat for slidtager end skolerne er. Derfor er der også brug for hyppig maling og istandsættelse af børnehaver. Dette er også en opgave, som vi hos Maler-Teamet kan hjælpe med.

Maling af plejehjem og hospitaler

På både plejehjem og hospitaler er renlighed af højeste vigtighed. Ligeledes kræves det ofte, at der er en høj grad af vedligeholde, hvad angår maling af plejehjem og hospitaler.

På plejehjem maler vi ofte gange, opholdsrum og den enkelte plejehjemsbeboers værelse eller badeværelse. Vi sørger også gerne for, at de ældre på dit plejehjem har flotte nymalede omgivelser at nyde deres alderdom i.

På hospitaler udfører vi de maleropgaver eller malerentrepriser, som vi får mulige for at varetager. På et hospital vil typiske maleropgaver være maling af gangarealer, venterum, fællesstuer og patientstuer. Kontakt os gerne for en udbudspris for en maleropgave på et hospital.

Maling af værelser på plejehjem og hospitaler
Maler til byggefirmaer og byggeprojekter - Maler-Teamet

Maling af offentlige kontorer

Specielt i København findes der mange offentlige bygninger og kontorer. Maler-Teamet påtager sig gerne opgaver med maling af offentlige kontorer og bygninger.

Ministerier, offentlige styrelser, forvaltninger og andre offentlige bygninger har også fra tid til anden brug for malerservice. Som et professionelt malerfirma påtager vi gerne både større og mindre renoveringer af offentlige kontorer.

Vi deltager gerne med et såkaldt underhåndsbud på maleropgaver mellem 300.000 DKK og 3 mio. DKK.  Vores erfarne team af malere påtager sig gerne atypiske malerentrepriser for det offentlige.

Tag kontakt til Maler-Teamet

Vi er et professionelt malerfirma med over 10 års erfaring inden for malerbranchen. Vi varetager primært opgaver for offentlige og kommunale boligselskaber i København og omegn.

Vi specialiserer os i større maler– og gulvopgaver for det offentlige. Skal du bruge en bud på en maleropgave til et offentligt byggeprojekt? Så kontakt os.

Du kan altid fange os på 27 12 41 87 eller benytte vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk, at vi altid giver et godt tilbud og gerne byder på en maleropgave for det offentlige.

Sidst opdateret: 24. juni 2023

Maler-Teamet - Kontaktinfo til professionelt malerfirma