Maling af vinduer

Maling af dine vinduer

Bestil maling af vinduer hos et professionelt malerfirma. Tal gerne med os hos Maler-Teamet om tilbud på større vinduesrenoveringer.

Maler-Teamet tilbyder en bred vifte af maler– og renoveringstjenester, heriblandt professionel renovering og maling af vinduer. Vi sørger for renovering og maling af vindueskarme og vinduesrammer både indvendigt og udvendigt. Ligeledes maler vi vinduesbeslag, såfremt dette skal males.

Vinduer har en afgørende betydning for udseendet af ethvert hjem eller erhvervsbygning. Over tid bliver vinduesramme og -karme dog udsat for slid som følge af vejrforhold og daglig brug. Det resulterer ofte i afskalning, falmet farve eller endda træskader. Ved at investere i en professionelle renovering og maling af dine vinduer kan få genoplivet deres udseende og forlænge deres levetid.

Maling af vinduer
Flot malet vindue i trappeopgang

Erfarne vindueseksperter

Vores erfarne team af malere er specialiseret i omhyggeligt og præcist at renovere vinduer. Vi forstår vigtigheden af at anvende de rette produkter og teknikker for at opnå et flot og holdbart resultat.

Som erfarne eksperter i renovering af trævinduer, så gør vi følgende når dine vinduer skal renoveres:

  • Vinduerne slibes
  • Vi kitter vinduerne, hvis det er nødvendigt
  • Vinduerne rengøres og vaskes
  • Vi påfører en holdbar grundmaling
  • Vinduernes males flere gange

Vi benytter kun vinduesmaling af høj kvalitet og hjælper dig med, at finde den rigtige farve til dine vinduer. Det gælder lige meget om du ønsker at benytte den originale farve eller en helt ny.

Maling af vinduer for erhverv og private

Uanset om vinduerne i dit hjem, på kontoret eller i en kommerciel ejendom skal males, så kan Maler-Teamet hjælpe. Maler-Teamet har ekspertisen til at udføre opgaven professionelt. Vi er dedikerede til at levere fremragende kvalitet så vores kunder altid bliver tilfredse med vores malerarbejde.

Kontakt Maler-Teamet i dag for at få yderligere oplysninger om vores vinduesmalingstjenester og for at aftale en konsultation.

Lad os hjælpe dig med at bringe nyt liv til dine vinduer. Kontakt os og få skabt et smukt og holdbart resultat, som du kan glæde dig over i mange år fremover.

Maler-Teamet renoverer vinduer i ejendom
Trævinduer renoveres og males

Renovering af vinduer i København

Vi foretager renovering og maling af vinduer i København og omegn. Når du vælger Maler-Teamet til at male dine vinduer, kan du være sikker på et godt resultat.

Vi anvender altid kvalitetsmaling til dine vinduer, så de bliver klar til at modstå det danske vejr. Vores behandling af dine vinduer gør, at de vil bevare deres farve og være beskyttet i flere år frem.

Lige meget hvilken slags vinduer du skal have malet, så kan vi hjælpe. Vi nyder dog specielt at renovere og male flotte gamle trævinduer i København, Valby og på Frederiksberg og andre steder i Storkøbenhavn.

Tilbud på maling af vinduer

Kontakt Maler-Teamet i dag for at få flere oplysninger om vores tilbud på maling vinduer. Vi hjælper gerne boligforeninger, erhverv og private med renovering og maling af vinduer.

Så hvis dine vinduer trænger til en opfriskning, så kontakt Maler-Teamet. Du kan med fordel benytte vores bestil tilbud formular eller du kan ringe til os på 27 12 41 87 og høre nærmere.

Vores dedikerede team af malere står klar til at hjælper dig med malerarbejdet, så tøv ikke med at kontakt os. Bestil et professionelt malerfirma til give nyt liv til dine vinduer, ring eller skriv til os.

Sidst opdateret: 6. august 2023

Maling af træværk og vinduer indendørs