Filt, væv og tapet

Opsætning af filt, væv og tapet

Du kan bestille opsætning af filt, væv og tapet hos Maler-Teamet. Hvis du ønsker snorlige og flot opsat glasfilt, glasvæv eller tapet, så bestil et tilbud fra et professionelt malerfirma, som vores.

Vi laver alt det nødvendige forarbejde, så dine vægge og lofter kommer til at se flotte ud. Vi foretager ofte en fuldspartling, slibning, rensning og grunding af væg og loft før opsætningen af filt, væv eller tapet.

Har du brug for råd og vejledning om hvilken vægbeklædning du skal vælge, så tal med os. Vores faglærte malere kan give gode råd med hensyn til renovering af vægge og lofter.

Få tilbud-på-opsætning af filt, glasvæv og tapet
Opsætning af filt, væv, tapet på væg

Opsætning af filt

Opsætning af filt på vægge er nok den løsning, som flest danskere vælger, når de renoverer lejligheder og huse. Ligeledes får mange også opsat filt i loftet. Specielt i ældre boliger med gipslofter, vælger mange at få filt i loftet.

Før vi går i gang med en opgave med opsætning af filt, så gennemgår vi væg og loft omhyggeligt. Det er f.eks. vigtigt at få udfyldt revner og huller, før man spartler væg og loft op. Herudover er det vigtigt, at alle overflader er helt plane, før man kommer glasfilt eller andre typer af filt op.

Ønsker du en helt glat og ren overfalde på dine vægge og loft, så tal med Maler-Temaet om opsætning af filt.

Opsætning af væv

Skal du have sat glasvæv op på væggen, så får du det bedste resultat med professionel hjælp. Hos Maler-Teamet giver vi gerne et tilbud på opsætning af væv hos private eller hos virksomheder.

Med glasvæv får du en rug og robust overflade på din væg. Glasvæv er en meget god og holdbar løsning, hvis du vil skjule revner i vægge. Er vævet først sat godt op, så vil det sidde på væggen i årevis.

Hvis du vil undgå problemer ved opsætningen af glasvæv, så påtager Maler-Teamet sig gerne opgaven. Vi sørger for udjævning og grunding af væggen, så det endelige resultat efter opsætning af væv bliver bedst muligt.

Professionelt malerarbejde - Nyrenoveret trappeopgang
Fuldspartling og pudsning væg af faglært maler

Opsætning af tapet

Du kan vælge mellem at få opsat forskellige typer af tapet. Du kan f.eks. vælge at få opsat savsmuldstapet, skumtapet, vinyltapet eller velourtapet.

Alt efter om du ønsker et privat hjem tapetseret eller et erhvervslokale, så kan der være stor forskel på hvilken løsning du bør vælger. Hos Maler-Teamet kommer vi altid med gode råd til valg af tapet og vi bruger kun kvalitetsprodukter, når vi udfører malerarbejde.

Lige meget hvilket tapet du vælger, så kan du være sikker på at Maler-Teamets hold af malere vil få det opsat konkret. Få et tilbud på opsætning af tapet hos os.

Bestil tilbud fra Maler-Teamet

Ønsker du at høre mere om professionel opsætning af filt, væv eller tapet, så tag en snak med os. Ring på 27 12 41 87, benyt kontaktformularen eller bestil tilbud formularen.

Vi giver gerne tilbud på renovering af lejligheder, huse, butikker, kontorer, offentlige institutioner m.m. Ønsker du et tilbud på en større renovering, som bl.a. omfatter opsætning af vægbeklædning, så kontakt os gerne.

Maler-Teamet består af faglærte malere, som sætter en stor ære i at levere kvalitetshåndværk til vores kunder. Bestil et tilbud på opsætning af filt, væv og tapet eller andet malerarbejde.

Sidst opdateret: 21. juni 2023

Maler-Teamet - Renovering og maling af huse og lejligheder