Maler Frederiksberg

Maler på Frederiksberg

Søger du en maler til opgaver på Frederiksberg, så tal med os hos Maler-Teamet. Vi har udført mange maleropgaver på Frederiksberg og påtager os gerne flere.

Vi er specialister i at hjælpe lokale boligselskaber og boligforeninger med maleropgaver. Vi påtager os dog også meget gerne malerarbejde for erhvervskunder og privatkunder på Frederiksberg.

Maler-Teamet er et professionelt malerfirma, som påtager sig både små og store maleropgaver og renoveringsprojekter. Kontakt os og få et tilbud på en maleropgave på Frederiksberg.

Maleropgave på Frederiksberg - Maler arbejder
Renovering af facade på Frederiksberg - Faglært maler maler

Maleropgaver på Frederiksberg

Vores team af dygtige faglærte malere påtager forskellige typer af maleropgaver i på Frederiksberg. På Frederiksberg hjælper vi bl.a. følgende kundetyper med maler– og gulvarbejde:

Har du også et malerprojekt på Frederiksberg du ønsker hjælp til, så tal med os.

Malerarbejde til god pris

Hvis du ønsker flot og veludført malerarbejde til en god pris, så kontakt os. For vores kunder på Frederiksberg tilbyder vi bl.a. følgende malerydelser:

Få en flot nymalet bolig eller et flot renoveret erhvervslokale med hjælp fra Maler-Teamet. Vi påtager os gerne nye spændende maleropgaver på Frederiksberg for erhverv, private og det offentlige.

Flot malerarbejde på Frederiksberg af lokal maler
Malerarbejde for boligselskaber - Maler-Teamet

Din maler på Frederiksberg

Maler-Teamet har mange opgaver på Frederiksberg, men vi påtager os også gerne din. Som et professionelt malerfirma er det vigtigt, at vi levere kvalitetsarbejde for vores kunder.

Vores hold af dygtige medarbejdere er faglærte inden for malerfaget. Vi er også medlem af Københavns Malerlaug og en del af Danske Malermestres garantiordning. Alt sammen noget, som er din sikkerhed for veludført malerarbejde.

Hos os får du også altid råd og vejledning med i prisen, når vi varetager din maleropgave.

Bestil tilbud på malerarbejde

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Du er velkommen til at ringe til os på 27 12 41 87 eller benytte kontaktformularen.

Som en nyhed har du også mulighed for at benytte vores bestil tilbud funktion, her på hjemmesiden. Udfylder du bestil tilbud formularen og vedhæfter billeder, så kan vi hurtigere give dig et mere præcist tilbud.

Vi glæder os til at maler for dig på Frederiksberg.

Sidst opdateret: 24. juni 2023

Maler Frederiksberg - Maling af vinduer