Maling af etageejendom

Maler til etageejendomme

Få et tilbud på maling af en etageejendom eller boligblok hos os.

Maler-Teamet løser i forvejen mange maleropgaver for boligselskaber og boligforeninger i København og omegn. Vi påtager altid gerne større renovations- og maleropgaver, som f.eks. maling af en hel boligblok.

Skal alle dine lejere have malet deres lejligheder eller skal trappeopgangen maler? Så giver vi gerne et tilbud til dig.

Maling af etageejendom - Boligblok
Renovering af facade i etageejendom

Maler til din boligforening

Søger du en maler til din boligforening, så der du kommet det rette sted. Vi hjælper gerne med løbende maleropgaver f.eks. af flyttelejligheder eller større enkelte opgaver som renovering af et større antal lejligheder.

Vi samarbejder bl.a. med KAB, HP Ejendomsservice, Cobblestone og andre boligselskaber.

Vi samarbejder også gerne med dit boligselskab, din boligforening, ejendomsadministrator, andels- eller ejerforening om maleropgaver.

Renovering af flere lejligheder

Vælger du som udlejer at få malet flere udlejningsejendomme på en gang, så kan vi give dig et godt tilbud på dette. Ligeledes kan du være sikker på, at vores hold af dygtige medarbejdere leverer malerarbejde af højeste kvalitet.

Maling og renovering af en etageejendom eller boligblok kræver et større team af maler, for at opgaven ikke skal tage for lang tid.

Hos Maler-Teamet har vi altid mange faglærte malere ansat, som er vant til at løse udfordrende maleropgaver hurtigt og effektivt.

Rådgivning og vejledning fra Maler-Teamet
Ejendomsrenovering - Malerarbejde af lokalt malerfirma

Maling af etageejendom i København

Udover at tilbyde malerarbejde, så foretager vi også gulvafslibninger og gulvbehandlinger. Derfor tilbyder vi også at udføre gulvarbejde, hvis hele ejendommen skal renoveres.

Hvis en totalrenovering af en etageejendom involverer flere typer af håndværkervirksomheder, så deltager vi gerne som malerfirma.

Vi hjælper gerne med alle typer af malerarbejde både indvendigt og udvendigt samt med gulvarbejdet i København og omegn.

Tilbud på maling af etageejendom

Har du som boligselskab, boligforening, byggefirma eller andet brug for et tilbud på maling af en etageejendom, så kontakt os. Maler-Teamet er klar til at påtage sig store og krævende maleropgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at høre nærmere om vores priser. Vi sørger altid for at levere malerarbejde i høj kvalitet både til vore erhvervskunder og privatkunder.

Benyt vores bestil tilbud formular eller ring til os på 27 12 41 87. Vi giver gerne et tilbud på maling af en hele boligblok, etageejendom eller flere lejligheder på en gang.

Sidst opdateret: 14. juli 2023

Maling renovering opgang i etagebyggeri