Boligselskaber

Maler til boligselskaber

Hos Maler-Teamet samarbejder vi med en lang række boligselskaber og ejendomsadministratorer i København og omegn. KAB, HP Ejendomsservice og Cobblestone er blandt vores samarbejdspartnere.

Vi er naturligvis åbne for at få endnu flere samarbejdsaftaler i hus med andre boligselskaber og ejendomsadministratorer. I øjeblikket foretager vi primært totalrenovering af flyttelejligheder for boligselskaber og boligforeninger.

Vi er et professionelt malerfirma med over 10 år erfaring. Vores hold af malere påtager sig gerne mindre og større opgaver og entrepriser inden for malerfaget.

Maler til boligselskaber - Maler-Teamet
Samarbejde med boligselskaber om maleropgaver

Samarbejde om maleropgaver

Boligselskaber er altid velkomne til at kontakte os, for at få et konkret tilbud på en maleropgave eller malerentreprise. Ligeledes tage vil gerne en snak om mulighederne for et nyt samarbejde om maleropgaver med et boligselskab eller en ejendomsadministrator.

Vi tilbyder gerne en fast aftale om løbende maleropgaver for jeres boligforening eller boligselskab. Har jeres leje-, andel- eller ejerforening brug for en maler, så tag også kontakt til os.

Ejendomsadministratorer er også en type af boligselskab, som vi gerne indgår samarbejdsaftaler med om diverse maleropgaver.

Malerarbejde for boligselskaber

Maler-Teamet udfører maler- og gulvarbejde for flere boligselskaber i København og resten af Storkøbenhavn. I øjeblikket samarbejder vi primært med kommunale og almennyttige boligselskaber om følgende type af malerarbejde:

Som sikkerhed for lejer og udlejer, så yder vi en garanti ifm. fraflytninger.

Vi ønsker gerne et samarbejde med din boligforening også. For os er det underordnet, om vi skal samarbejde med et kommunalt eller privat boligselskab. Vi udfører malerarbejde for alle, også private.

Malerarbejde for boligselskaber - Maler-Teamet
Maling af træværk indendørs - Maler-Teamet

Service til ejendomsadministratorer

Ejendomsadministratorer er vi også interesseret i at indgå samarbejdsaftaler med. Er du ejendomsadministrator eller arbejder i et firma som har med ejendomsadministration at gøre, så kontakt os gerne om malerservice.

Hos Maler-Teamet samler vi kun på tilfredse kunder. Vi sørger altid for at levere et professionelt stykke malerarbejde. Det gør vi, lige meget om vi arbejder for en af vores erhvervskunder eller for en privat kunde.

For ejendomsadministratorer kan vi tilbyde lokal udførelse maler- og gulvopgaver i Københavnsområdet. Vi har masser af gode referencer fra boligselskaber, som vi kan fremvise, hvis I er  interesset i det.

Vi udfører også enkeltstående malerentrepriser for boligselskaber. Såfremt jeres boligadministrator har et projekt, som omhandler malerarbejde, så hører vi også gerne fra jer.

Kontakt vores malerfirma

Maler-Teamet er altid klar til at give tilbud på malerarbejder til boligselskaber og andre erhvervskunder. Lige meget om der er tale om maling af trappe, facaderenovering eller totalrenovering af lejlighed, så er vi interesseret i opgaven.

Du er velkommen til at ringe til os på 27 12 41 87, hvis du ønsker tilbud på en konkret maleropgave eller malerentreprise.

Er dit boligselskab eller ejendomsadministratorfirma interesseret i at høre nærmere om et samarbejde, så ring eller skriv gerne til os. Du kan benytte vores benytte vores bestil tilbud formular eller kontaktformularen,  hvis du ikke lige kan fange os på telefonen.

Sidst opdateret: 13. juli 2023

Ring-27 12 41 87 - Kontakt Maler-Teamet