Maling af facade

Vi maler gerne din facade

Skal du have malet en facade på et hus, en beboelsesejendom eller et firmadomicil, så er du kommet til det rette sted.

Hos Maler-Teamet påtager vi gerne opgaver med maling af facader.

Vi har udført mange vellykkede projekter for både for større og mindre beboelser. Bor du i eget hus, så kan Maler-Teamet hjælpe dig med maling og vedligeholdelse at huset både indvendigt og udvendigt.

Kan du brug for en maler i Københavnsområdet, så kontakt Maler-Teamet. Hos os kan du få hjælpe til både det indvendige og udvendige malerarbejder.

Maling af husfacade på beboelsesejendom - Maler-Teamet
Malerfirma København, Nordsjælland, Amager, Vestegnen - Maler-Teamet

Rensning og maling af facader

Husfacader bliver med årende grimme og beskidte. Det er derfor vigtigt, at få renset facaden op fra tid til anden og få malet den.

Hos Maler-Teamet kan vi hjælpe med både rensning og maling af facader. Har din facade brug for andre typer af reparation, så kan vi tilknytte en murermester til projektet. Vi har også mulighed for at tilknytte andre dygtige håndværker, som kan give en hjælpende hånd med til facadeprojektet.

Grundlæggende er der dog meget facadearbejde, som vores dygtige malermedarbejder klarer selv. F.eks. står Maler-Teamet selv for rensning, pudsning og selvfølgelig maling af facader.

Istandsættelser og maling af vinduer

Skal du have lavet en facade, så er det mange tilfælde også en god idé at få istandsat dine vinduer.

Er der f.eks. tale om et ældre hus med trævinduer, så vil det være nærliggende også at sørger for kitning og maling af vinduer, når facaden laves.

Når din facade renoveres vil der oftest være behov for, at få sat et stillads sat op. Derfor kan man lige så godt få kigget andre ting efter og få repareret så meget, som muligt på udvendigt på bygningen. Du bør f.eks. overveje også at få malet vinduer udvendigt, når facaden skal males.

Maling af facade - Maling af hus eller beboelsesejendom - Maler-Teamet

Få tilbud på maling af facaden

Maling af en husfacade eller en facade på en anden type beboelsesejendom er en større opgave. Det er derfor vigtigt, at du får en professionel maler til at udfører opgaven.

Vi er altid interesseret i en maleropgave, som omfatter maling af en facade og det give gerne et godt tilbud på det.

Skriv til os via vores kontaktformular eller ring til os med det samme på 27 12 41 87.

Sidst opdateret: 29. juli 2021